Uyku EEG Testleri

http://www.ent.com.tr/m/r/sayfa/eeg-testleri.jpg-C14U.JPG

 

 

 


 



Merkezimizde bebek,çocuk,yetişkin tüm yaş guruplarındaki hastalara, hastalığın durumuna göre;

Tüm Gece Uyku EEG Testi  

Kısa Süreli Uyku EEG Testi  (1–3 saat)

Standart EEG Testi

Aktisyonlu EEG  Testi  ve EEG Monitörizasyonu  yapılabilmektedir.

EEG Nedir? Beynin biyo-elektrik aktivitesinin saptanması amacıyla gelişmiş bilgisayar sisteminin kullanıldığı epilepsi başta olmak üzere pek çok beyin hastalığında, metabolik, iltihabi ve toksik nedenlere bağlı olabilecek her türlü şuur değişikliklerinde gerekli olan bir testtir. 

Uyku EEG  si Nedir? Bazı nörolojik hastalıklar  uyku    sırasında    ortaya  çıkmakta  ve ancak  uyku döneminde  yapılan EEG  testi ile  belirlenebilmektedir. Uykuda   yapılan uzun  süreli   EEG  testi    birçok  hastalıkta  tanı  için  önemlidir.

Bebek, çocuk, genç, yaşlı her yaş grubunda ve gebelerde  zararı yoktur, güvenle uygulanır. Beyin içerisindeki bio elektrik aktivite  dağılımına   bakılır.

Kafanın belli bölgelerine özel kremler  ile   yapıştırılan elektrodlar   ile  beyinden  gelen tüm  bio-elektrik akımlaı bilgisayara kaydedilir ve incelenir. Testte beyine elektrik verilmesi söz konusu değildir. Beyin ile ilgili elektrofizyolojik problemler saptanarak tedavi  belirlenir.

Merkezimizde  yetişkin  ve  özellikle  ileri uzmanlık isteyen  çocuk EEG  Test  sonuçları  ileri dijital teknoloji ile değerlendirilmekte ve bu konuda uzmanlaşmış doktorlar tarafından rapor edilmektedir.

UYKU HIZLI İLETİŞİM

VALE HİZMETİ ÜCRETLİDİR.
(Kapalı otoparka LPG'li araç alınmaz.)

Corner Port İş Merkezi 3. Kat
Yüce Tarla Cd. No:69
İncirli Dikilitaş
34147 Bakırköy, İstanbul

Sekreterlik Hizmetleri

Hafta içi 09:00-19:00

Cumartesi 09:00-17:00

Pazar          10:00-15:00