Op. Dr. Mustafa ÖMER

Kulak,Burun,Boğaz ve Baş Boyun Cerrahisi Uzmanı.

1950 Yunanistan Gümülcine,Şapçı Kasabasında doğdu. İlkokulu Şapçı Kasaba’sında,Ortaokulu Gümülcine Celal Bayar Lisesi , ve lise öğrenimini de Edirne Uzunköprü Lisesinde tamamladı.
 

İstanbul Teknik Üniversitesi İnşaat Fakülteside 1 yıl üniversite eğitimden sonra, 1970-1977 yılları arasında İstanbul Üniversitesi Tıp Fakültesinde eğitim gördü.

Mezuniyetten itibaren Haymatlos olarak Özel Teşvikiye Sağlık Evi’nde serbest hekim olarak çalıştı.
 

1981 yılında  asistan olarak başladığı Haseki Eğitim ve Araştırma Hastanesi Kulak Burun Boğaz ve Baş ve Boyun Cerrahisi Kliniğinde 1985’te uzman olduktan sonra, sırası ile SSK Osmaniye Polikliniği,SSK Bakırköy Yenimahalle Kadın Doğum ve Çocuk Hastalıkları Hastanesi,SSK İstanbul E ğitim ve Araştırma Hastanesi,Kazlıçeşme Semt Polikliniği Başhekim ve Yardımcılığı,TC Süleymaniye Kadın Doğum ve Çocuk Hastalıkları Eğitim ve Araştırma Hastanesi Kulak Burun Boğaz Hastalıkları Uzmanı ve Başhekim Yardımcılığı gibi İdari Hizmetlerde de bulundu.2012 yılında Süleymaniye Kadın Doğum ve Çocuk Hastalıkarı Hastanesine  Odyoloji Merkezi’ni kazandırdı.
 

Resmi görevleri süresince   23 yıl süreyle  Bakırköy’de muayenehane hekimliğini de sürdürdü.

Temmuz  2015 de Devlet Hizmeti sona ermesinden itibaren ENT Kulak Burun Boğaz ve Baş Boyun Cerrahi Merkezinde çalışmalarını sürdürmektedir.

Yurt içi ve Yurt dışı 35’e yakın Bilimsel Kongre ve Toplantıya katılmıştır.

Halen Türk Otorinolaringoloji ve Baş Boyun Cerrahisi Derneği,İstanbul Tabip Odası ve Batı Trakya Türkleri Dayanışma Derneği,Batı Trakya Vakfı üyesi ve Batı Trakya Türkleri Dayanışma Bakırköy Şubesi Kurucu üyesi ve Dernek Yönetim Kurulunda aktif olarak görev almaktadır.

Evli olup,2 kızı ve 1 damadı vardır.

 

VALE HİZMETİ ÜCRETLİDİR.
(Kapalı otoparka LPG'li araç alınmaz.)